Discuție Utilizator:Don Poeto

Jump to navigation Jump to search
Bine ați venit la Wikisource, Don Poeto!

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră pentru acest proiect. Sperăm să vă veți simți bine alături de comunitatea de aici. Dacă aveți nevoie de ajutor, vă recomandăm să consultați paginile de ajutor (în special Adăugarea textelor și manualul de stil al Wikisource). Puteți discuta sau adresa întrebări generale pentru comunitate la Scriptoriu. Portalul comunității cuprinde sarcinile cu care puteți ajuta dacă doriți.

Vă invităm să participați și la un scurt interviu. --Robot 24 februarie 2011 18:39 (EET)

Întrebare[modifică]

Bună seara,

Văd că desfășurați aici o activitate relativ regulată. Nu ați vrea să aveți drepturi de administrator ? V-ar ajuta în muncă și ar fi și o ocazie de a putea face oridine la Wikisursă, atunci când e cazul.--Accipiter Q. Gentilis (discuție) 2 noiembrie 2016 20:05 (EET) P.S. Pentru răspuns sau alte detalii, mă puteți contacta aici.

Referitor la răspunsul dv. am un comentariu: v-am urmărit un pic activitatea de aici și intențiile dv sunt bune, iar pe măsură ce a trecut timpul ați căpătat experiență. În esență statutul de administrator înseamnă ceva destul de simplu: câteva skilluri în plus, acordate unor utilizatori de încredere care și-au porbat bunele intenții și competența în ceea ce fac. Nimeni nu se naște învățat și de cele mai multe ori pornim de la o bază, învățând lucrurile din mers.
Acest proiect nu are un administrator și dv. sunteți aici cel care îl frecventați cel mai des pentru a face lucruri bune. De ce să nu aveți câteva skilluri în plus și de ce să nu le puteți folos , la nevoie (cum ar fi de exemplu capabilitatea de a bloca un tembel care recidivează în vandalisme) ?
Dacă veți acepta totuși, vom fi cu siguranță câțiva pe aici care vă vom ajuta un timp, până veți reuși să stați singurel pe propriile picioare. --Accipiter Q. Gentilis (discuție) 7 noiembrie 2016 18:35 (EET)

Bună seara,

Va multumesc pentru incredere. Merita incercat. Don Poeto (discuție) 9 noiembrie 2016 19:47 (EET)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[modifică]

  1. This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.