Discuție Utilizator:Andrei Stroe

Jump to navigation Jump to search
Face-smile.svg
Salut, Andrei Stroe, și bine ai venit la Wikisource! Îți mulțumim pentru interesul tău în acest proiect; sperăm că te vei simți bine alături de comunitatea de aici. Dacă ai nevoie de ajutor, te sfătuim să consulți paginile de ajutor (în special Adăugarea textelor și manualul de stil al Wikisource). Poți discuta sau adresa întrebări generale pentru comunitate la Scriptoriu. Portalul comunității cuprinde sarcinile cu care poți ajuta dacă dorești. Dacă ai vreo întrebare, simte-te liber să mă contactezi în pagina mea de discuție. Dacă ai timp participă și tu la un scurt interviu. --Rebel 10 aprilie 2009 00:33 (EEST)

Scriptorium: „...și puteți traduce ce vă place”[modifică]

Andrei, vă rog să luați aminte la fraza alăturată, ce stă scrisă în Wikisourse-Scriptorium:

  • en • This is the central location for discussing issues with Wikisource, and the place to ask for help. Use the language(s) you know, and translate what you like.

Este valabilă și aici, eu așa cred.BAICAN XXX (discuție) 10 octombrie 2014 22:24 (EEST)

Nu, nu este valabilă oriunde ne convine. Este valabilă exclusiv în pagina Scriptoriului, la care se referă.Andrei Stroe (discuție) 16 octombrie 2014 18:15 (EEST)

Natura modificărilor[modifică]

Am înțeles ideea cu obscenitățile, deși nu știu cum să o implementez, dar cu modificări de genul, ce facem? Este asta bună credință? Poate. Dar tot alterează textul și dacă nu verifici rămâne așa, lipsit de acuratețe și induce în eroare cititorii acestui sit.

Dacă ți-ai putea face timp să ajuți cu niște filtre acest proiect, aș aprecia enorm efortul. Mulțumesc, --Silenzio (discuție) 16 ianuarie 2018 19:28 (EET)

Silenzio76, aici sunt simplu utilizator, cred că am cel mult drepturi de transwiki. La Wikipedia e o permisiune specială pentru editarea filtrelor de abuz. Aici nu știu cum e, dar s-ar putea să fie incluse în permisiunea de sysop. Dacă e așa, poți merge la ro.wp la w:Special:AbuseFilter, să mergi la un filtru (de exemplu filtrul 4 e de obscenități) și să vezi în pagina lui unde scrie „Exportă acest filtru către un alt wiki”. Apare o zonă de editare cu un șir JSON care descrie filtrul. Îl copiezi și îl aduci aici, unde în pagina Special:Filtru abuzuri, ar trebui să ai sus o opțiune „Importă filtru”. Eu nu am opțiunea asta, semn că nu pot edita filtrele de abuzuri de aici.Andrei Stroe (discuție) 16 ianuarie 2018 19:45 (EET)
Realizat. Mulțumesc. Sper să fie bine. Mai alte sugestii?--Silenzio (discuție) 16 ianuarie 2018 20:33 (EET)
Nu știu ce alte sugestii s-ar preta. Aici nu prea e cu note de subsol... dar cred că mai e un filtru care sare când cineva șterge conținut mult, și ăla cred că ar fi de folos.Andrei Stroe (discuție) 16 ianuarie 2018 20:39 (EET)
Mulțumesc, Andrei. --Silenzio (discuție) 16 ianuarie 2018 20:40 (EET)

Funcționează! :). Merci, încă o dată.--Silenzio (discuție) 17 ianuarie 2018 17:05 (EET)