Discuție Utilizator:Parvus7

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
Salut, Parvus7 şi bine ai venit la Wikisource! Îţi mulţumim pentru interesul tău în acest proiect; sperăm că te vei simţi bine alături de comunitatea de aici. Dacă ai nevoie de ajutor, te sfătuim să consulţi paginile de ajutor (în special Adăugarea textelor şi manualul de stil al Wikisource). Poţi discuta sau adresa întrebări generale pentru comunitate la Scriptoriu. Portalul comunităţii cuprinde sarcinile cu care poţi ajuta dacă doreşti. Dacă ai vreo întrebare, simte-te liber să mă contactezi în pagina mea de discuţie. Dacă ai timp participă şi tu la un scurt interviu. --Rebel 17 aprilie 2007 14:25 (EEST)[răspunde]
Vă rog să scrieţi mesajele la sfîrşitul paginii, la butonul pagina de discuţii.
Mulţumesc.Parvus7 Pagina de discuţii|

Bună ziua!

Am observat contribuţia dvs. la Anecdote de la A la Z şi doresc să aduc în discuţie existenţa lor la Wikisource.

În primul rând este vorba de politica de incluziune a textelor la Wikisource. Textele care apar la Wikisource este necesar să fi fost publicate în prealabil (pe hârtie de către o editură).

Aş prefera să nu creăm o colecţie de anecdote aşa cum aţi început-o dumneavoastră. Anecdotele care se publică la Wikisource ar trebui să fie parte dintr-o lucrare care a fost publicată în prealabil.

Modul în care pagina anecdotelor se prezintă în acest moment dă impresia că se poate adauga oricând o glumă auzită de la un vecin, de la radio etc. Nu aşa văd eu modul de preluare a anecdotelor la Wikisource. Am căutat şi nu am găsit la Wikisource în limba engleză o colecţie asemănătoare.

O propunere ar fi ca anecdotele să fie şterse şi adăugate doar acele lucrări care le conţin. O altă propunere ar fi ca pagina existentă să fie mutată la Wikicitat iar la Wikisource să rămână doar acele anecdote care fac parte dintr-o lucrare anume. La Wikicitat există deja o colecţie de proverbe de exemplu. Tot acolo ar putea fi dezvoltată o colecţie de ghicitori, anecdote etc.

Numai bine, Mvelam

Despre noile contribuţii[modifică]

Aş vrea să păstrez articolul despre Theo van Doesburg dar aş dori să îl completaţi având în vedere ca lucrările autorului să fie prezentate în limba română. În privinţa acestui autor nu cred că vă pot ajuta la completarea paginii. De asemenea, aţi adăugat 2 noi formate: Format:Gros şi Format:Cutie. Doriţi să le folosiţi în cadrul unui articol? Dacă este doar o copie a unor formate de la Wikipedia, nu este cazul de a avea toate acele formate decât dacă sunt folosite în cadrul unui articol altfel nu este necesar să existe la Wikisource. Vă mulţumesc pentru înţelegere. Mvelam 13 mai 2009 19:38 (EEST)[răspunde]