Discuție Utilizator:Strainu

Jump to navigation Jump to search

Dacă doriți să contribuiți la proiectul Biblia, va rog să citiți cu atenție aici: http://ro.wikisource.org/wiki/Proiect:Biblia . Mulțumesc genudoc 25 iulie 2007 12:29 (EEST)

Imnuri naționale[modifică]

Vă mulțumim pentru contribuțiile dumneavoastră. În legătură cu cele două imnuri naționale adăgate, ele vor fi șterse deoarece nu sunt în limba română. Dacă aveți traducerea lor atunci ele pot fi adăgate la wikisource în limba română. Lucrările scrise în alte limbi trebuie adăgate la wikisource în limba în care ele sunt scrise iar dacă există o traducere a lor în limba română atunci legăturile între texte se fac prin intermediul legăturilor inter-wiki. Vă mulțumesc pentru înțelegere. Mvelam 14 septembrie 2007 17:22 (EEST)

Tratul de la Nisa și Tratatul de instituire a Comunității Economice Europene[modifică]

Salut! De ce încercați să împărțiți cele două articole? Personal nu văd rostul fragmentării. Denumirile interne sunt foarte lungi și scrise fie cu litere mari, fie cu litere mici. Mvelam 23 decembrie 2007 16:03 (EET)

Textul era deja editat, trebuie doar aranjat: aliniate, scoase în evidență articolele etc. Căutarea pe Google aduce orice informație din cadrul articolului. Citirea unei părți anume se poate face ușor deoarece există indexul de la început. În cazul unui roman mai lung, de exemplu, aș fragmenta deoarece capitolele se prezinta vizual destul de monoton. În cazul legilor și tratatelor ele sunt fragmentate în capitole, subcapitol, articole care pot fi evidențiate și deci vizual nu există o monotonie. Denumirile interne as prefera sa fie scrie normal, nu trebuie sa respecte scrierea din tratat. Mvelam 23 decembrie 2007 16:18 (EET)

Personal sunt împotriva fragmentărilor chiar și la modul în care doriți dvs. să sub-paginați. Vom crea mii de sub-pagini în acest fel dacă vom proceda așa cu toate articolele lungi. Împărțirea în sub-pagini o agreez din motive de structură sau ușurarea citirii. Formatarea articolelor nu încarcă cuprinsul. Da, de acord că o căutare pe Google va aduce exact sub-pagina respectivă. Dar doar pentru acest motiv să structurăm articolele pe Wikisource în acest fel? Punctul meu de vedere este unul personal și poate ar fi bine de a propune acest mod de structurare și celorlalți editori. Mvelam 23 decembrie 2007 16:50 (EET)

Diacritice[modifică]

Nu stiu dacă redirect la categorii ar fi necesare aici pentru că avem foarte putine. Promit să le iau eu la mână toate azi (mai ales că se pare că ati lucrat toată noaptea), mi-ar fi insa mai usor dacă pot să le sterg pe cele vechi (dupe ce am verifict legăturile etc.) dacă nu aveti nimic impotrivă. Din păcate acum îmi este interzis calculatorul (din cauza vremii de afară si pentru că azi este liber) dar revin deseară.--Mishuletz 22 aprilie 2011 13:12 (EEST)

Întrebare[modifică]

Aici s-ar putea aduce la preferințe aceleași Gadgeturi ca la Wikipedia? Mă interesează, în mod special, Twinkle. Merci, --Silenzio (discuție) 31 decembrie 2017 03:24 (EET)

Da, se copiază ca atare fișierele cred. Andrei Stroe trebuie să știe procedura. Dar îți trebuie drepturi de a edita paginile din spațiul de nume MediaWiki. Strainu (discuție) 31 decembrie 2017 09:09 (EET)


Administratori[modifică]

Nu știu ce se cere exact pentru a candidatură pe termen nelimitat. Oricum am făcut propunerea: Wikisource:Administratori. --Mishuletz (discuție) 28 noiembrie 2018 20:17 (EET)