Discuție Utilizator:Strainu

Jump to navigation Jump to search

Dacă doriţi să contribuiţi la proiectul Biblia, va rog să citiţi cu atenţie aici: http://ro.wikisource.org/wiki/Proiect:Biblia . Mulţumesc genudoc 25 iulie 2007 12:29 (EEST)

Imnuri naţionale[modifică]

Vă mulţumim pentru contribuţiile dumneavoastră. În legătură cu cele două imnuri naţionale adăgate, ele vor fi şterse deoarece nu sunt în limba română. Dacă aveţi traducerea lor atunci ele pot fi adăgate la wikisource în limba română. Lucrările scrise în alte limbi trebuie adăgate la wikisource în limba în care ele sunt scrise iar dacă există o traducere a lor în limba română atunci legăturile între texte se fac prin intermediul legăturilor inter-wiki. Vă mulţumesc pentru înţelegere. Mvelam 14 septembrie 2007 17:22 (EEST)

Tratul de la Nisa şi Tratatul de instituire a Comunităţii Economice Europene[modifică]

Salut! De ce încercaţi să împărţiţi cele două articole? Personal nu văd rostul fragmentării. Denumirile interne sunt foarte lungi şi scrise fie cu litere mari, fie cu litere mici. Mvelam 23 decembrie 2007 16:03 (EET)

Textul era deja editat, trebuie doar aranjat: aliniate, scoase în evidenţă articolele etc. Căutarea pe Google aduce orice informaţie din cadrul articolului. Citirea unei părţi anume se poate face uşor deoarece există indexul de la început. În cazul unui roman mai lung, de exemplu, aş fragmenta deoarece capitolele se prezinta vizual destul de monoton. În cazul legilor şi tratatelor ele sunt fragmentate în capitole, subcapitol, articole care pot fi evidenţiate şi deci vizual nu există o monotonie. Denumirile interne as prefera sa fie scrie normal, nu trebuie sa respecte scrierea din tratat. Mvelam 23 decembrie 2007 16:18 (EET)

Personal sunt împotriva fragmentărilor chiar şi la modul în care doriţi dvs. să sub-paginaţi. Vom crea mii de sub-pagini în acest fel dacă vom proceda aşa cu toate articolele lungi. Împărţirea în sub-pagini o agreez din motive de structură sau uşurarea citirii. Formatarea articolelor nu încarcă cuprinsul. Da, de acord că o căutare pe Google va aduce exact sub-pagina respectivă. Dar doar pentru acest motiv să structurăm articolele pe Wikisource în acest fel? Punctul meu de vedere este unul personal şi poate ar fi bine de a propune acest mod de structurare şi celorlalţi editori. Mvelam 23 decembrie 2007 16:50 (EET)

Diacritice[modifică]

Nu stiu dacă redirect la categorii ar fi necesare aici pentru că avem foarte putine. Promit să le iau eu la mână toate azi (mai ales că se pare că ati lucrat toată noaptea), mi-ar fi insa mai usor dacă pot să le sterg pe cele vechi (dupe ce am verifict legăturile etc.) dacă nu aveti nimic impotrivă. Din păcate acum îmi este interzis calculatorul (din cauza vremii de afară si pentru că azi este liber) dar revin deseară.--Mishuletz 22 aprilie 2011 13:12 (EEST)

Întrebare[modifică]

Aici s-ar putea aduce la preferințe aceleași Gadgeturi ca la Wikipedia? Mă interesează, în mod special, Twinkle. Merci, --Silenzio (discuție) 31 decembrie 2017 03:24 (EET)

Da, se copiază ca atare fișierele cred. Andrei Stroe trebuie să știe procedura. Dar îți trebuie drepturi de a edita paginile din spațiul de nume MediaWiki. Strainu (discuție) 31 decembrie 2017 09:09 (EET)