Wikisource:Scriptoriu/Arhivă/2006/12

Warning Aceasta este o arhivă de discuții creată în decembrie 2006, deși este posibil ca nu toate mesajele să dateze din acea lună. Vă rugăm să nu adăugați comentarii noi în această pagină. Vedeți discuția curentă sau indexul arhivei.

Domeniul Autor:[modifică]

Doresc mutarea paginilor de autor în domeniul de nume Autor:. Spre exemplu, pagina Mihai Eminescu să devină Autor:Mihai Eminescu. Las acest subiect timp de o săptămână pentru dezbatere, iar mai apoi trecem la punerea în aplicare. Aștept părerile dumneavoastră. --Rebel 28 decembrie 2006 17:35 (UTC)

Nu cred că sunt probleme majore cu modificarea propusă. Poate mă înșel eu, dar cred că inițial Bogdan crease paginile în acest fel, apoi au fost redirecționate. Marele incovenient ar fi: legăturile interwiki (din wikipedia și alte wikisource) dacă pagina Mihai Eminescu dispare. Dar cum mie nu mi-e foarte clară redirecționarea s-ar putea să greșesc. Din punct de vedere estetic arată mai bine fără Autor:... DAR cu Autor:... este mult mai clar la ce se referă pagina. Deoarece există articole care au numele unui autor (de exemplu Traian Demetrescu) și care este de fapt un elogiu, părere critică etc. despre acel autor dar nu este pagina sa descriptivă. Modificarea se face manual? Dacă pot să te ajut cumva să îmi spui. - Mvelam 29 decembrie 2006 14:31 (UTC)

Discutând cu Bogdan, am căzut de acord în privința sugestiei mele. Voi începe mutările în curând, ocupându-mă totodată și de legăturile interwiki. Să ne citim de bine. --Rebel 30 decembrie 2006 10:28 (UTC)