Discuție Utilizator:Accipiter Gentilis Q.

Sari la navigare Sari la căutare

Bun venit[modifică]

Bine ați venit Accipiter Gentilis Q.. Puteți folosi formatul Titlu (vedeți pagina mea de utilizator) dacă doriți. Mă tem că nu am prea mult timp azi pentru că tocmai a sunat telefonul și da - la arme - adică la șurubelniță. Numai bine.--Mishuletz (discuție) 28 septembrie 2019 12:00 (EEST)

Salut ! --Accipiter Gentilis Q. (discuție) 28 septembrie 2019 12:03 (EEST)

Probleme de etică și estetică[modifică]

Am șters cărticica pentru că n-am avut timp s-o citesc, ca să îmi dau seama cât de periculoasă este. Aici citesc și mulți copii. Însă contra-întrebare: w:Ion Sân-Giorgiu este în domeniul liber din anul acesta. Am vrut să-l pun pentru că are ceva poezii publicate în Sburătorul. Ce credeți, este acceptabil?--Mishuletz (discuție) 1 aprilie 2021 15:08 (EEST)

@Mishuletz: nu cred să fi citit poezii de ale lui (poate mă înșel, dar numele nu-mi sună foarte cunoscut cu referire la ce poezii am citit eu), dar atât timp cât în ele nu este vorba de activitatea politică a extremei drepte și nu ridică osanale Căpitanului & Co, nu văd de ce nu ar fi puse. De exemplu, deși Nichifor Crainic a fost ce a fost, poeziile lui sunt gustate și azi și merită puse la panoul de onoare multe dintre ele.--Accipiter Gentilis Q. (discuție) 1 aprilie 2021 20:45 (EEST) P.S. BTW, Cărticica șefului de cuib, era totuși cu totul altceva, un text "canonic" al unui partid extremist.