Wikisource:Scriptoriu/Arhivă/2015/02

Warning Aceasta este o arhivă de discuții creată în februarie 2015, deși este posibil ca nu toate mesajele să dateze din acea lună. Vă rugăm să nu adăugați comentarii noi în această pagină. Vedeți discuția curentă sau indexul arhivei.

IMPORTANT: Revizuirea activității administratorilor[modifică]

Bună ziua. O politică privind retragerea "drepturilor suplimentare" a fost adoptată prin consens global în 2013. Conform acestei politici, stewarzii revizuiesc activitatea administratorilor din toate proiectele wiki ale Fundației Wikimedia care nu au o politică de inactivitate. Din cunoștințele noastre, proiectul dumneavoastră wiki nu are un proces oficial pentru retragerea "drepturilor suplimentare" de la conturile inactive. Acest lucru înseamnă că stewarzii vor avea grijă de asta, în concordanță cu revizuirea activității administratorilor.

Am determinat faptul că următorii utilizatorii îndeplinesc criteriile de inactivitate (nicio editare și nicio logare de peste 2 ani):

  1. Rebel (administrator)

Acești utilizatori vor primi curând o notificare prin care li se va cere să înceapă o discuție în comunitate, dacă doresc să-și păstreze câteva sau toate drepturile lor.Dacă utilizatorii nu răspund , atunci drepturile lor suplimentare vor fi retrase de către stewarzii.

Totuși dacă dumneavoastră ca și comunitatea doriți să creați propriul proces de revizuire, înlocuindu-l pe cel global, doriți să luați o altă decizie legată de deținătorii inactivi ai acestor drepturi sau aveți dejao politică în acest sens, pe care noi am scăpat-o din vedere , atunci vă rugăm să notificați stewarzii de pe Meta-Wiki, astfel încât să știm să nu mergem mai departe cu revizuirea drepturilor pe proiectul dumneavoastră wiki. Mulțumim, Openbk (talk) 4 februarie 2015 14:57 (EET)[răspunde]