Wikisource:Scriptoriu/Arhivă/2011/01

Warning Aceasta este o arhivă de discuții creată în ianuarie 2011, deși este posibil ca nu toate mesajele să dateze din acea lună. Vă rugăm să nu adăugați comentarii noi în această pagină. Vedeți discuția curentă sau indexul arhivei.

Ofertă[modifică]

Sunt Ioan Parean,din Sibiu, si intre 2004-2008 am scos 3 editii din cartea "Legende din Marginimea Sibiului" (cuprinde 42 de legende). As vrea sa pun cartea la dispozitia d-voastra in format electronic, dar nu stiu cum sa procedez.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de 188.24.206.110 (discuție • contribuții).

Puteți pune cartea la dispoziția cititorilor noștri și vă sîntem recunoscători. Pentru aceasta trebuie să îndepliniți următoarele condiții:
  1. Dumneavoastră trebuie să fiți titularul drepturilor de autor pentru textul cărții. Dacă la publicarea ei ați făcut cu editura un contract prin care ați renunțat la drepturile de autor atunci nu mai sînteți titular. Vă rog să verificați.
  2. Trebuie să fiți de acord să eliberați textul cărții fie sub o licență liberă, fie în domeniul public. Licențele libere folosite des la Wikisursă sînt: Creative Commons Attribution/Share-Alike License și GNU Free Documentation License. Prin aceste licențe vă păstrați paternitatea asupra textului, dar permiteți oricui să-l copieze și să-l redistribuie liber, cu condiția să vă menționeze ca autor. Prin eliberarea în domeniul public renunțați complet la drepturile de autor (cei mai mulți autori preferă totuși licențele libere).
Dacă îndepliniți cele două condiții, vă rog să ne trimiteți un e-mail în care să declarați că sînteți titularul și sub ce licență eliberați materialul. Adresa noastră de e-mail și alte instrucțiuni le găsiți aici.
Apoi veți putea trimite și legendele. Pentru aceasta puteți face cîte o pagină aici cu textul fiecărei legende. Dacă nu vă descurcați cereți-ne ajutorul.
Vă mulțumim pentru ofertă. — AdiJapan 11 ianuarie 2011 12:41 (EET)[răspunde]
Daca nu ati reusit sa puneti cartea pe wiki, ma ofer sa o transform eu din formatul electronic in wikisource. 79.112.83.204 8 mai 2011 16:50 (EEST)[răspunde]