Wikisource:Scriptoriu/Arhivă/2007/01

Warning Aceasta este o arhivă de discuții creată în ianuarie 2007, deși este posibil ca nu toate mesajele să dateze din acea lună. Vă rugăm să nu adăugați comentarii noi în această pagină. Vedeți discuția curentă sau indexul arhivei.

Pagina principală[modifică]

Suntem în procesul de a face schimbarea la față, ca să spun așa. Orice idei, probleme ați avea privind o nouă pagină principală rog a le depune aici. Ce să cuprindă și ce să nu cuprindă. Cu cât mai detaliat cu atât mai bine. Spor. --Rebel 21 ianuarie 2007 10:47 (UTC)

Întrebări[modifică]

1. Operele lungi pe care le pornesc le-aș scrie pe bucăți, etape, cu mențiunea de text în lucru pentru că nu reușesc mai ales la început acuma, să le scriu dintr-o bucată. Și mai e și povestea fără sfârșit al electicității care mi-a distrus deja lucrări sau părți din ele nesalvate. Dar nu am opțiunea de modifică (răspuns eventual prin e-mailul meu).

2. George Coșbuc: Flăcări potolite am scris-o din păcate cu un pas prea mare într-e rânduri. Cum scriu cu un pas mai mic? Karin 24 ianuarie 2007 18:34 (UTC)

Vezi Ajutor:Modificarea poeziilor pentru ajutor în privința poeziilor. În privința electricității nu-ți pot oferi foarte multe soluții. Cel mai indicat este, după cum a spus și Mvelam, să folosești un editor de texte, salvând ocazional progresul tău. La ce te referi când spui nu am opțiunea de modifică concret? La ce pagină? Spor. --Rebel 25 ianuarie 2007 16:03 (UTC)

Altă întrebare[modifică]

Tot la categoria George Coșbuc am găsit într-un volum "Cântec". Introdus în cuprins la opere, am observat o legătura interwiki la Cântec. Cum se rezolvă cel mai ușor dilema? Deocamdată este trecut și autorul în cuprins, dar în timp nu cred ca este o rezolvare pentru că sunt sigură că apar și alte titluri identice la autori diferiți.Cântec --Karin 26 ianuarie 2007 06:26 (UTC)

Am creat o pagină dezambiguizare cuprinzând operele cu acel titlu. Din curiozitate, care sunt primele versuri din acea poezie? --Rebel 26 ianuarie 2007 09:05 (UTC)