Fișier:Duiliu Zamfirescu - Foto01.jpg

Jump to navigation Jump to search

Duiliu_Zamfirescu_-_Foto01.jpg(172 × 256 pixeli, mărime fișier: 6 KB, tip MIME: image/jpeg)

Acest fișier provine de la Wikimedia Commons și poate fi folosit și în cadrul altor proiecte. Descrierea de mai jos poate fi consultată la pagina de descriere a fișierului.

Descriere

Duiliu Zamfirescu

Dată Dată necunoscută
Unknown date
Sursă http://www.lefo.ro/carmensylva/istlitrom/duiliu.htm
Autor Necunoscut
Permisiune
(Reutilizarea acestui fișier)

Reproduction of a photo that is in the public domain because of its age

Public domain

Această lucrare este, de asemenea, în domeniul public în ţările şi zonele în care durata drepturilor de autor este viaţa autorului plus 70 de ani sau mai puţin.


Dialog-warning.svg You must also include a United States public domain tag to indicate why this work is in the public domain in the United States. Câteva ţări au o durată a protecţiei dreptului de autor mai mare de 70 de ani: Mexic are 100 de ani, Jamaica are 95 de ani, Columbia are 80 de ani, iar Guatemala şi Samoa au 75 de ani. Acest fişier s-ar putea să nu fie în domeniul public în acele ţări, care pe deasupra nu ţin cont nici de regula celei mai scurte durate. Coasta de Fildeş are o durată de 99 de ani, iar Honduras de 75 de ani, dar aceste ţări aplică regula celei mai scurte durate.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea fișierului trimisă la momentul respectiv.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală25 noiembrie 2006 05:52Miniatură pentru versiunea din 25 noiembrie 2006 05:52172x256 (6 KB)Mvelam{{Information| |Description=Duiliu Zamfirescu |Source=http://www.lefo.ro/carmensylva/istlitrom/duiliu.htm |Date= |Author= |Permission=Reproduction of a photo that is in the public domain because of its age |other_versions= }} == Licensing == {{PD-Old}}

Următoarea pagină folosește acest fișier:

Utilizarea globală a fișierului

Următoarele alte proiecte wiki folosesc acest fișier: