Discuție Utilizator:Victoria Popa

Jump to navigation Jump to search
Face-smile.svg
Salut, Victoria Popa, și bine ai venit la Wikisource! Îți mulțumim pentru interesul tău în acest proiect; sperăm că te vei simți bine alături de comunitatea de aici. Dacă ai nevoie de ajutor, te sfătuim să consulți paginile de ajutor (în special Adăugarea textelor și manualul de stil al Wikisource). Poți discuta sau adresa întrebări generale pentru comunitate la Scriptoriu. Portalul comunității cuprinde sarcinile cu care poți ajuta dacă dorești. Dacă ai vreo întrebare, simte-te liber/ă să mă contactezi în pagina mea de discuție. Dacă ai timp, participă și tu la un scurt interviu.

--Bacria Andrei Catalin (discuție) 24 octombrie 2015 19:46 (EEST)

Redenumire[modifică]

Bună ziua. Am redenumit articolul scris de dvs. DOCUMENTE în Scrisoare din 1/13 mai, 1898. Cele bune, Wintereu 6 septembrie 2017 18:00 (EEST)

NEDUMERIRE:"Pe pagina mea Scrisoare inedită din 1/13 Mai 1898", am continuat să scriu articole dintr-o carte veche tipărită în anul 1862, folosită în Banat, în timpul stăpânirii austro-ungare.Acele articole au dispărut. Ce s-a întâmplat cu ele? Vă rog să-mi răspundeți? Eu pusesem ca titlu al acestei pagini "Documente", fiindcă aveam mai multe de scris, dar l-ați schimbat în "Scrisoare din 1/13 Mai 1898".Aștept răspunsul dumneavoastră.Acest comentariu nesemnat a fost adăugat de Victoria Popa (discuție • contribuții).
Bună, titlul Documente nu este concludent. Spuneți că scrieți dintr-o carte. Care este numele cărții? Putem numi o pagină, precum este denumită cartea și posta tot conținutul cărții pe acea pagină. Cele bune, --Silenzio (discuție) 9 februarie 2018 18:31 (EET)
Vă rog să redați exact titlul cărții, anul apariției, editura șamd. Dacă este un manual poate locul său este la Wikimanuale.
Vă rog atunci când scrieți la Wikisursă să redați exact textul cărții, fără note ale editorului precum la: Statul este asemene(asemenea) ca o casă. Împăratul este tatăl eară (iară) cetățenii sunt fiii. Cele bune,--Silenzio (discuție) 12 februarie 2018 05:57 (EET)

Mare încurcătură[modifică]

Bună dimineața! Acum nu-mi mai găsesc nici pagina al cărui titlu a fost modificat, adică "Scrisoare inedită din 1/13 Mai 1898" Ce s-a întâmplat??? Mai are rost să scriem , dacă scriem degeaba??? Aștept răspuns. Mulțumesc! Victoria Popa (discuție) 12 februarie 2018 10:02 (EET)

Vedeți Scrisoare din 1/13 mai, 1898. Tot ceea ce ați scris se regăsește în istoricul acestei pagini. Răspundeți vă rog la întrebările de mai sus. Cele bune, --Silenzio (discuție) 12 februarie 2018 15:33 (EET)

Iarăși eu[modifică]

Bună dimineața! Am găsit pagina căutată la Istoric, dar fragmentele publicate din "Cartea de cetire" din 1862 publicate tot pe această pagină nu mai sunt. Ce este de făcut? O iau de la capăt? Fac o nouă pagină cu această carte și public fragmentele din ea? Mulțumesc și numai bine!Victoria Popa (discuție) 13 februarie 2018 09:32 (EET)

Doamnă, absolut tot ce ați scris există în istoric. Ceea ce ați scris nu s-a pierdut. Textul poate fi recuperat. Dar în ordine să creați o pagină unde să publicați acest text trebuie să îi dați un titlu corect. Spuneți-mi vă rog titlul cărții, autorul, anul apariției, editura șamd și voi creea o pagină și voi recupera textele dumneavoastră în acea pagină. --Silenzio (discuție) 14 februarie 2018 17:54 (EET)

Pentru noua pagină[modifică]

CARTE DE CETIRE, Legendariu românesc pentru a treia clasă a școalelor poporene, Buda,cu literele Universității reg. ung.,1862. Numele autorului nu este trecut. Toate cele bune și mare mulțumire! Victoria Popa (discuție) 15 februarie 2018 09:04 (EET)

Am creat pagina Carte de cetire, Legendariu românesc pentru a treia clasă a școalelor poporene și am recuperat textul dumneavoastră acolo. Cele bune,--Silenzio (discuție) 15 februarie 2018 18:43 (EET)


Administratori[modifică]

Am făcut o propunere aici: Wikisource:Administratori. V-aș ruga să vă spuneți părerea. Mulțumesc.--Mishuletz (discuție) 28 noiembrie 2018 20:09 (EET)

Băile lui Hercule[modifică]

Titlul textului în mod normal nu cuprinde și autorul. Dacă notați aici la pagina de discuție toate datele textului, pot să vă pun unul dintre formatele noastre standard ca cap de pagină. De asemenea ar fi frumos de știut data decesului autorului (e musai să fie înainte de 1948). Nu știu dacă știați deja, dar puteți adăuga aici și fotocopii sau fotografii ale textelor cară vă interesează.--Mishuletz (discuție) 3 iunie 2019 19:21 (EEST)

Date despre Băile lui Hercule[modifică]

Autorul cărții nu cred că mai trăiește, că e o carte veche tipărită la Budapesta, în timpul când Banatul se găsea sub stăpânire astro-ungară.Cartea cuprinde un istoric al Băilor Herculane, când ele se aflau în floare, fiind frecventate de locuitori din Austria, Germania, Ungaria. Descrie frumusețea locului în care se află această stațiune la poalele Carpaților cu păduri mari, cu izvoare răcoritoare, cu o climă plăcută, toate benefice, chiar pentru cei care nu făceau băi. Prezintă felul de funcționare al stațiunii cu diferitele și numeroasele boli ce se vindecau prin băile de aici...Victoria Popa (discuție) 12 iunie 2019 10:53 (EEST) 12 iunie 2019

Bună dimineața. Am creat pagina de autor aici: Autor:Carol Tartazy. Am presupus data nașterii undeva la mijlocul secolului XIX pentru că am găsit în Gazeta Transilvaniei din 1901 o știre despre el. Am pus un format / Titlu / la începutul textului pe care la-ți introdus. În acest format puteți adăuga titlul cărții, editura, data apariției sau ce alte date mai aveți. Spor în continuare. --Mishuletz (discuție) 21 iunie 2019 05:27 (EEST)